Jij bent het gemiddelde
van de 5 mensen om je heen.

a-spelers-omgeving-dj


Deze foto is in 2007 genomen op Breda Beats.


Vanaf 2002 was ik DJ in een kroeg, in 2004 kocht ik hem en in 2006 deed ik hem van de hand. Vanaf dat moment ambieerde ik een carrière als DJ/Producer.


Ik zat zeven dagen in de week op terras, dronk alcohol, at fastfood en feestte totdat de zon opkwam. Soms zei ik dat ik even rustig aan wilde doen. Maar op elk moment was het wel ergens feest en ik kon die verleiding niet weerstaan.


Op dat moment leek dat een geweldige tijd. Ik had privileges. Iedereen kende mij. Was overal welkom. En hoefde me ook nergens druk om te maken.

Totdat dit veranderde.


a-spelers-omgeving-werkIn 2009 werd ik geïnterviewd voor het personeelsblad van T-Mobile waar ik in 2008 was gaan werken.


Mijn omgeving was veranderd. Aan de ene kant nog de DJ's en Producers waarmee ik omging. Aan de andere kant mensen die doordeweeks "gewoon" een baan hadden. Net zoals ik.


Ik werkte 40 uur en probeerde daarnaast van mijn DJ carrière een succes te maken. Soms waren de nachten lang en de ochtenden pijnlijk. Maar ik had een veel gezonder ritme.


Gezond (en meer) eten, voldoende slapen, daglicht zien en vooral met andere mensen omgaan. Andere mensen die een leven op aan het bouwen waren. Mensen die geen potentiële nachtburgemeester waren.


En ik werd beïnvloed want naast gezond eten begon ik ook weer met sporten. Ik was ooit, voordat ik DJ werd, keeper en sportte 4/5 keer in de week.Gestopt als DJ/Producer

Nadat ik nog een aantal keren van omgeving was veranderd kwam ik tot de conclusie dat de weg als DJ/Producer mij alleen maar leegte gaf en stapte ik in een nieuwe omgeving.

Een omgeving van, voor mij, echte verbinding, liefde en geluk.

omgeving eenzaam

En jij? Voel jij je gezien/gehoord?

Voel jij je anders dan de mensen om je heen? Ervaar je geen steun? Heb je het idee dat je vastzit in je omgeving? Wil je iets anders in je leven, maar je weet niet bij wie je echt terecht kunt?


Super pijnlijk en zeer herkenbaar!
a-spelers-omgeving-hulp-vragen

De juiste omgeving helpt je!

Met de juiste mensen om je heen groei je op elk vlak in je leven. Je voelt je gehoord en gezien en vooral ook begrepen. Je ervaart een gevoel dat je heel de wereld aankunt. Omdat zij je vertrouwen geven in dat wat jij graag wil. En niet wat anderen van je verwachten.

Maar juist dat wat jij echt wil.

a-spelers-omgeving-gezien
€ 747,-
97,- ex btw.

Jouw helpende omgeving

Met de praktische opdrachten in de training verzamel jij de juiste mensen om je heen. Mensen die jou helpen in hoe jij het wil. Mensen die jou supporten. Gelijkgestemden met wie jij kunt verbinden.
Ik heb Paul gekozen omdat ik een zwaargewicht nodig heb. Iemand die door mijn bullshit heen prikt. Want mijn ego is slim, heel slim.
Kim Rietvink - Cut the Crap company B.V.
Paul heeft mij geholpen met mijn blokkades op gebied van ONTVANGEN en met loslaten wat niet meer bijdraagt uit het verleden (trauma)!
Charlotte de Jong - Charlie's Kitchen
Het traject was diepgaand, inzichtelijk en transformerend. Een parel van een mens, een krak in zijn vak.
Truus Druyts - Performance coach