Alle informatie in het universum is opgeslagen in het quantumveld.

Jij kunt deze informatie downloaden

Vroeger toen je nog niet kon praten kon je al wel leren. Je leerde niet door wat er tegen je werd gezegd. Je leerde door anderen na te doen, met name je ouders. Eigenlijk deed je ze niet na, want je had nog geen besef van een "zelf". Wat je eigenlijk deed was één van je ouders "zijn". Je stapte als het ware in papa of mama en deed hen. Precies zoals zij het deden.

Of zoals op de foto te zien is, je deed hoe ze eigenlijk wilden zijn en wat ze wilden doen. Dit wordt ook wel leren level III genoemd. Een hele hoge staat van leren.

dti-leren-hypnose

dti-leren-hypnose-potentie

Stel je eens voor wat er gebeurt als jij alles wat je tot nu toe hebt geleerd even aan de kant kunt schuiven, en jij met een volledig schone lei kunt leren van de groten der aarde? Wat gebeurt er als jij hen wordt? In plaats van dat je doet wat papa of mama doet, doe jij deze grootheid. Wat gebeurt er dan? Wat maak je je dan eigen? Wat leer je dan? Welke kracht komt er vrij in jou? Welke skills worden er geactiveerd? Hoeveel van je ware potentie kun je dan benutten?

Hoe werkt dit voor jou?

De techniek wordt de DTI, oftewel deep trance identification, genoemd. In een diepe hypnotische staat zet jij deze hoge staat van leren aan en stap jij in de informatie en energie van de persoon die jij uitkiest. Dit kun je doen omdat alle informatie in het universum is opgeslagen in het quantumveld.


In een sessie kun je in twee personen stappen. Met deze techniek heb ik mensen al laten stappen in Tony Robbins, Jezus, Richard Branson, Esther Hicks, Joe Dispenza, Brené Brown, Edwin Selij, Teal Swan en nog vele anderen. Je keuze staat vrij

Ik werk alleen met mensen die echt naar een hoger niveau willen.

dti-leren-hypnose-potentie-kracht

In drie sessies je ware potentieel geactiveerd.


Wil je echt die verandering maken en naar het volgende level gaan, dan wil ik met je werken. We maken eerst de weg vrij zodat je in dat nieuwe level kunt stappen.


  • Sessie 1: Elke belemmering voor een volgend niveau levert je op onbewust niveau iets op. Daarom is verandering moeilijk. In deze sessie leren we je onbewuste nieuwe betere manieren zodat je de belemmering niet meer hoeft te doen.

  • Sessie 2: In deze sessie trekken we de wortel van je belemmering eruit. Is die belemmering helemaal weg, dan ben je vrij voor de DTI.

  • Sessie 3: De DTI. Je hebt nu de ruimte om de informatie en energie van twee personen te downloaden zodat je naar het volgende niveau gaat.

De sessies gaan via zoom of live in Breda.

Voel jij die potentie? Activeer dan nu je volgende level!

Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende intake!