arrow_drop_up arrow_drop_down

JE EIGEN (ZELF)HYPNOSE TRAJECT

Online en op je bank in je eigen tijd. De 3 sessies die ik live met cliënten doe, nu beschikbaar als zelfhypnose. Meteen aan de slag.

Zelf-therapie

Elke cliënt lost uiteindelijk zelf de problemen op, dus waarom bestaat er dan geen zelf-therapie? Daarom heb ik mijn methode nu online beschikbaar gemaakt. Geen last van wachtlijsten en zelf aan de slag met je probleem!

3 online sessies

3 modules met 3 sessies. Daarnaast krijg je toegang tot de Helden omgeving. Dat is dezelfde omgeving als waar mijn live cliënten toegang toe hebben. Hier vind je achtergrondinformatie en tips hoe om te gaan met de verandering die je maakt.

Je eigen omgeving

Je kan deze therapie sessies gewoon in je eigen vertrouwde omgeving volgen. Op jouw eigen manier. Je hoeft niemand iets te vertellen. En dat gewoon op je eigen bank. Hoe fijn is dat? 

"Veranderen doe je vandaag, niet morgen"

Niet goed genoeg en onzeker

Constant jezelf afwijzen omdat je voelt dat je het niet goed doet, dat je het niet waard bent. Dat je het nooit goed kunt doen. Je doet zo hard je best om mensen tevreden te stellen. In de hoop dat het goed genoeg is. Maar wat je ook doet, zo voelt het nooit.

Eindelijk rust en ontspanning

Rust in je hoofd zou al fijn zijn, en als je dan ook nog even echt kunt ontspannen is je dag gemaakt. Heerlijk even kunnen genieten van ruimte en rust in je hoofd. Even bevrijd van spanning in je lijf. Die rust en ontspanning komt met zelfvertrouwen. Het idee dat je weer kunt terugvallen op jezelf.

Geen wachtlijst

€ 45,-

Start nu

Met dit online traject ga je naar de kern van je probleem toe om het daar op te lossen. Blijf niet langer rondlopen met die gevoelens van niet goed genoeg zijn en de onrust en spanning die dat met zich meebrengt. Zonde om dat te doen als je er vandaag iets aan kan doen! Klik op de knop hieronder om toegang te krijgen en zelf de controle in handen te nemen.