OVER HYPNOPAUL.NL

Nederland trauma vrij

NEDERLAND TRAUMA VRIJ

Met hypnotherapie help ik mensen sneller van hun trauma af dan de wachtlijst binnen de ggz is. Dat doe ik omdat ik er niet tegen kan als ik iemand vast zie zitten in hun leven. Ik kan niet anders dan het patroon ontrafelen en uit de knoop halen. Zelf zat ik ooit in de knoop dus ik weet hoe fijn het is om uit de knoop te zijn. Ik gun het jou om je ook vrij en ontspannen te voelen. Het is nu mijn missie om Nederland trauma vrij te maken. Met de kennis van nu lukt dat niet. Maar met elke trauma wat opgelost wordt kom ik een stapje dichterbij. 

Wat ik hiervoor deed?

Kroegbaas -> DJ/Producer

Op mijn achttiende stopte ik met mijn studie chemie. Ik werd er ongelukkig van. Dus ik werd DJ, binnen zes maanden bedrijfsleider en twee jaar later kroegbaas. Om de kroeg twee jaar later weer van de hand te doen, want ik was niet gelukkig. Ik zocht de muziek terug op als DJ en Producer. Na veel toffe feesten, grote podia, optreden met bekende artiesten en gedraaid worden op landelijke radiostations voelde ik me leeg. Ik had inmiddels geleerd om te voelen. Ik voelde me bevrijd en rijk van binnen. Dat gun ik nu aan anderen. 

Callcenter -> Manager

In twaalf jaar tijd ben ik van het callcenter, via sales en coaching naar de functie van teammanager doorgegroeid. Altijd vol ambitie, altijd jong genoeg om te leren en altijd (een tikkie) eigenwijs.

Binnen twee van de grootste telecomorganisaties heb ik enorm veel geleerd en nog meer afgeleerd. Het belangrijkste? Luisteren en vanuit daar actie ondernemen.

365 Dagen Succesvol

Wat David de Kock op het podium deed met familieopstellingen wilde ik ook kunnen. Wat is er dan beter dan bij hen te gaan werken? Na twaalf jaar in de serviceverlening kon ik voor hen een zakelijk probleem oplossen, en ik leerde op mijn beurt de kneepjes van hun vak. Toen werd het tijd om mijn eigen vleugels uit te slaan en mensen op mijn manier te helpen.

Coach -> Hypnotherapeut

Sinds ik mijn diploma tot hypnotherapeut bij het Hypnose Instituut Nederland heb behaald heb ik pas écht het gevoel dat ik mensen kan transformeren. Daarvoor heb ik een volledige coach opleiding afgerond en veel cursussen gevolgd. Maar deze opleiding heeft me echt klaargestoomd voor wat ik nu doe.

Problemen eruit hypnotiseren.

Al jaren zocht ik naar manieren om mensen echt te helpen. Ik overwoog zelfs om een tienjarige studie tot psycholoog te gaan volgen. Nu ik weet wat ik weet ben ik blij dat hypnose op mijn pad is gekomen.

Wat cliënten over Hypnopaul.nl zeggen

In een paar sessies heeft Paul me geholpen om blokkades te doorbreken waarvan ik me niet eens bewust was dat ik ze had. Paul doet meer dan alleen hypno-therapie, hij is ook een goede coach en heeft me hele waardevolle inzichten gegeven. Een echte aanrader.
Emmy van Thiel
Als je met een angst of probleem zit en je wilt geen tientallen eeuwige langdurige sessies maar snel en effectief werken dan kan ik hypnotherapie zeker aanraden. Helemaal bij hynopaul.nl. Ook als je twijfels hebt over hypnose kun je bij hynopaul.nl terecht. Paul staat klaar om je vragen over hypnose te beantwoorden en dit heeft mij daardoor de stap laten zetten om hypnotherapie te gaan doen. In 3 sessies was ik van mijn probleem af! Vrijheid en verbinding is waar Paul het bij hem zelf over heeft. Ik kan zeker bevestigen dat dit zeker zo is. Als je probleem verdwijnt kun je meer vrijheid ervaren om jezelf te zijn en sta je in verbinding met jezelf en daardoor ook met anderen! Ik beveel hynopaul.nl van harte aan!
Thamara vd
Ik ben super blij met Paul. Hij heeft mij ontzettend goed geholpen. In een hele korte tijd, veel nieuwe inzichten en veranderingen.
Saskia de Vries - Schram
Onlangs was ik bij Paul geweest om de trauma's die ik vanuit mijn jeugd had opgelopen te verwerken.
Paul is onwijs professioneel, hij wist binnen een paar tellen de juiste techniek bij mij toe te passen waardoor ik direct in een diepe hypnose ging. Hierdoor konden we snel en doeltreffend tot de bron van mijn trauma komen en deze op een zeer fijne manier om te zetten naar een manier waarop ik er nu met liefde en rust mee om kan gaan.
De trauma is getransformeerd waardoor ik nu veel meer rust ervaar en tijdens situaties waar mijn trauma eerst voor problemen zorgde, heb ik nu ruimte om op een voor mij betere manier te reageren.
Dankjewel Paul, ik voelde me op mijn gemak en heb het gevoel je mijn diepste geheimen toe te kunnen vertrouwen.
Patrick Scholten