IN DRIE SESSIES JE TRAUMA WEG

Met hypnotherapie pak je meteen de diepste wortel aan. Daar waar je probleem is ontstaan los je het op. Dat kan in hypnose, want dan kom ook jij bij die kern. Ik begeleid je daarin.

Effectiever dan de GGZ

In de GGZ ga je veelal met je bewuste brein aan de slag. Je onbewuste is 200.000 keer zo krachtig. Daar werken we mee. Jij zet onder begeleiding van mij jouw onbewuste in om je probleem in de kern op te lossen; te transformeren. 

Vernieuwde technieken

Ik werk volgens een simpele methode. Verlichten, Verwerken en Veranderen.

In drie sessies doorloop je deze stappen. De laatste sessie zorgt voor de verandering die je dan kunt maken door het oplossen van je probleem in de eerste twee sessies.Een vrijer leven staat voor je klaar.

Therapie op maat

Jij bent net zo anders als alle andere mensen. Daarom is elk traject anders en volledig voor jou op maat gemaakt. Ik pas het traject aan zodat het bij jou als persoon past. Ik maak gebruik van de nieuwste bewezen technieken van het Hypnose Instituut Nederland. 

In een paar sessies heeft Paul me geholpen om blokkades te doorbreken waarvan ik me niet eens bewust was dat ik ze had.

Emmy van Thiel

Onrust en spanning

Continue het gevoel van onrust en spanning. Alsof er iets tussen jou en jouw leuke leven in staat. Soms zelfs niet eens meer geloven dat het nog anders kan en het idee hebben dat “dit het gewoon is”. Of het nou door please gedrag komt, of door onzekerheid, angst, schaamte, verdriet of gewoon echt pijn. Er is een manier om er vanaf te komen.

Misschien is er zelfs wel tegen je gezegd dat je “er maar mee moet leren leven”. Laat jezelf dat niet wijsmaken. Zolang er niets echt medisch aan de hand is zijn er mogelijkheden. Het is zonde om zo door te lopen. Hoe fijn zou het zijn als je je weer kunt ontspannen en je weer rust ervaart?

Rust en ontspanning

Wat zou je doen als je jouw probleem niet meer zou hebben? Hoe zou je je dan voelen? Welke stappen zou je dan wel zetten in je leven? Wat is er dan allemaal wel niet mogelijk?

Zonder belemmeringen kun je weer genieten van rust en ontspanning. Hoef je niet van alles meer. Dan is het gewoon goed zo. Dan voel je goed genoeg en is alles ok. Hoe fijn zou dat zijn?

Wil je er echt vanaf?

Ik werk alleen met mensen die echt van hun probleem af willen. Als jij dat bent dan reserveer ik graag tijd voor je. Dan maken we een belafspraak en kun jij al je vragen stellen en vertel ik je precies wat ik doe. En voelt het goed, dan gaan we aan de slag.